Preko Skajpa

Digital Marketing Kurs

ONLINE UŽIVO PREDAVANJA

Časovi se snimaju.

Pripremi se

Sedmonedeljni Kurs.

digital marketing kurs  online uživo preko skajpa

Online uživo

Posvetiš vreme & Stvarno naučiš

Za sve one koji žele da uče!

Digital Design je registrovana firma koja se bavi edukacijom odraslih i pruža mogućnost polaznicima da steknu dodatne veštine i znanja. Dugogodišnje iskustvo u praksi i u edukacijama, naši predavači koriste kako bi na najlakši način obučili ljude i pomogli im da usvoje i primene nova znanja. Praktična nastava se pokazala kao najbolji učitelj, zato su i sve naše obuke bazirane upravo na praksi!

Učimo zajedno online uživo putem Skajpa!

digital marketing kurs skajp

Besplatne časove organizujemo sa ciljem da čujete plan i program, čujete način predavanja i budete potpuno sigurni u svoju odluku!

Interaktivna nastava

Rad u malim grupama preko Skajpa

Kako funkcioniše kurs?

   Časovi se održavaju preko SKAJPA

 Časovi se održavaju dva puta nedeljno u unapred   preciziranim terminima, u trajanju od 90 min.   (ukupan broj časova je 28).

  Svi časovi se snimaju i ostaju vam zauvek.

   Paralelno sa Skajp grupom, svaka grupa ima i             svoju Viber grupu koja služi za dogovore i                       konsultacije sa mentorom i ekipom i nakom                 završenog kursa.

Komunikacija mentora i polaznika kursa se podrazumeva i neophodna je kako bi učenje bilo što uspešnije. Zato su grupe male ( do 6 polaznika) i svakom polazniku se posvećuje potrebna pažnja i trenutno rešava problem na koji naiđe tokom rada

Regularna cena kursa koji traje 7 nedelja (ukupno       7X4 =28 časova ) je 50.000, ali smo obzirom na   situaciju, želeli da izađemo  u susret svim ljudima  koji žele da uče od kuće i snizili cenu na 29.400 rsd  za uplatu u celosti (250 EUR). Omogućili smo i plaćanje u ratama, cena u tom slučaju je  32.900 din (280 EUR)

Šta cete nauciti na kursu?

Plan & Program kursa

Facebook

Kako obezbediti prisustvo na Facebooku i oglašavati

Instagram

Instagram

Kako obezbediti prisustvo na Instagramu i uspešno reklamirati

WEBSITE

WordPress + DIVI

Kako napraviti moderan i funkcionalan WebSite

GOOGLE

Google

Google ads i Google display ads

Kreiranje naloga i reklamiranje

U

SEO

Kreiranje sadržaja +SEO

Kreiranje sadržaja za mreže, marketinškog sadržaja, pisanje blogova i optimizacija sajta (SEO)

ANALITIKA

Analitika

Ugrađivanje analite na sajt kao i tumačenje opcija i dobijenih rezultata

#tibiraš

Prijavi se za besplatan čas

Regularna cena kursa koji traje 7 nedelja

(ukupno 7X4 =28 časova ) je 50.000, ali smo obzirom na situaciju, želeli da izađemo  u susret svim ljudima koji žele da uče na ekskluzivan način uz mentora preko Skajpa u malim grupama (do 6 polaznika) i snizili cenu na 29.500 rsd za uplatu u celosti (250 EUR).

Slavica Stević

Mogu reći da sam nakon ovog kursa zaljubljena u digitalni marketing! Jelena je izuzetan stručnjak i predavač, koja na tako lep način objašnjava svaku temu da je prosto nemoguće da ne naučite od nje! Toplo preporučujem ovaj kurs svakome ko ima želju da uđe u vode digitalnog marketinga!

Frida Fric

Odlican edukativni centar sa sjanim predavacima i kreativnim i zanimljivim casovim, kojima se radujete i iscekujete ih sa nestrpljenjem. U ovom centru sam zavrsila kurs Grafickog dizajna i Digitalnog marketinga i zaista sam uzivala i puno toga naucila. Iskreno preporucujem ove kurseve i predavace koji nesebicno dele svoje znanje i po okoncanju kursa.

Aleksandar Đukić

Odlican izbor za svakoga ko zeli edukaciju, sa puno prakticnog rada za WordPress, optimizaciju, drustvene mreze. Kurs je prevazisao moja ocekivanja. Najbolja moguca podrska mentora, na koju mozete da racunate i nakon zavrsetka kursa, sto je izuzetno bitno za prve projekte koje slede. Svaka preporuka!

Marija Milenović

Prošle godine pohađala sam kurs digitalnog marketinga.

Moji utisci o predavaču, Jeleni Veljković, su više nego pozitivni.

Jelena ima jedinstven i veoma kreativan pristup predavanjima koji dopire do svakog polaznika. Njena želja da kroz lični primer i što više praktičnog rada približi gradivo delovala je inspirativno na mene i svaku lekciju sam savladala bez muke. Uvek nasmejana i pozitivna, čak i u teškim trenucima, bez problema pokreće grupu na rad i drži pažnju tokom celog časa. Koncizna i jasna u predavanju nikada nije ostala nedorečena i uvek je spremna da odgovori na sva pitanja kao i da objasni svaku eventualnu nedoumicu.

Definitivno je jedan od najboljih predavača od kojih sam imala priliku da učim.

Milana Maletić

Kurs iz digitalnog marketinga omogućio mi je da naučim kako da kvalitetno kreiram reklame za prodaju prirodne i organske  kozmetike sa kojiom se bavim. Stručan i izuzetno požrtvovan predavač. Jelena je uvek spremna da pomogne polaznicima, da da savete i da ih usmeri. Na kursu je prijatna atmosfera tako da toplo preporučujem

Lazar Čolović

Imao sam veliko zadovoljstvo što mi je na kursu Digitalni marketing predavač bila Jelena. Dama koja me je svojim pristupom oduševila i trudila se kako bi nam gradivo predočila na pravi način. Svoje znanje i iskustvo  nesebično deli sa nama i u kontruktivnom razgovoru sa njom, uvek ima rešenja za sve. Nakon završetka kursa i dalje smo u kontaktu gde svojim savetima daje smernice  za dalji rad i napredak. Veliko bravo!

Ljiljana Sarić

Pohađala sam izvestan broj časova u nekoliko privatnih škola. Onda sam krenula sa časovima sa Jelenom Veljković. U prethodnim školama sam imala profesore koji su radili dobro svoj posao i toje bilo to. Međutim, kada sam krenula na časove iz Digitalnog marketinga kod Jelene Veljkvoić, jednostavno nisam želela da se kurs završi. Jelena ume da napravi nastavu interesantnom, vrlo je duhovita, a uz to ume odlično da prenese svoje znanje. Nastava nimalo nije suvoparna uz njeno predavanje. Uživala sam na svim njenim časovima. Imala sam znanje o marketingu sa fakulteta, ali uz njene časove sam marketingu prišla na jedan zanimljiv način. Što je najbitnije, sada mogu vrlo uspešno da se bavim digitalnim marketingom

Ana Aleksić

Odlična predavačica, prepoznatljiva po svojim razumljivim izlaganjima uz puno praktičnih primera. Svakoj nastavnoj jedinici pristupa n a originalan način. Bilo je uživanjesticati znanja o digitalnom marketingu na njenim časovima. Sve preporuke!

Azemina Fišić

Ukoliko ste aktivni korisnik društvenih mreža, želite da se edukujete i profesionalno bavite digitalnim marketingom, na pravom ste mjestu.
Program edukacije je kvalitetan i prilagođen kako onima koji već posjeduju predznanje u ovoj branši, tako i za početnike koji imaju želju da se bave ovim poslom.
Zadovoljstvo mi je pohvaliti i preporučiti Digital Design Centar a posebno edukatoricu Jelenu Veljković na nesebičnoj podršci i dijeljenju znanja i iskustva sa polaznicima iz moje grupe. Veliko hvala na profesionalnosti i znanju koje sam stekla pohađajući ovaj kurs i koje sam već mogla iskoristiti u poslu kojim se bavim.
Od srca sve preporuke!

Neira Selimović

Jelena hvala Vam na svemu, ne samo da sam odmah nakon kursa nasla posso vec u razgovoru sa iskusnijim kolegama uopste ne zvucima kao pocetnik! Hvala za svaki trik kojim ste me opskrbili, savjet, pokazali da moze marketing da se radi moralno i etički! hvala Vam sto ste ostali tu za mene kao moj mentor i neko ko mi uvijek da onaj zavrsni sud prije nego sto mesto krene live. Vec sada osjecam da sam za marketing zivot spremna i mozda jednog dana postanem taj marketing manager i taj bussines woman od the year, ali zauvijek cu Bogu biti zahvalna sto sam onog dana dosla na promotivni cas i tako za trenera i ucitelja dobila Vas. Vi ste moje malo cudo na putu marketinga i ogromna odskocna daska. niste me naucili samo tehnickim stvarima, dali ste mi mnogo vise. Svima koji se dvoume da li je ovo prava stvar, budite sigurni da ste u pravim rukama, stratega i jedne super woman u svakom smislu te rijeci! ❤️ Mnogo toplih zagrljaja za Jelenu ???????

Moravske divizije 41

18000 Niš

Info-Kontakt

+381 63 44 00 72
+381 63 65 41 93
+381 69 65 41 93
+387 65 53 22 96

milan@digitaldesign.rs
office@digitaldesign.rs
jelena@digitaldesign.rs
jovana@digitaldesign.rs

Budimo u kontaktu