ONLINE UŽIVO PREDAVANJA

Design.

Graphic Design Advance

Idea.

Graphic Design Basic

Social media.

Logo design

Vector graphic.

Color psychology

Color meaning in design.

Typography

Typography meaning in design.

Graphic Design Sertifikovani online kursevi za samo 6 nedelja

Basic online uživo kurs

Trajanje 6 nedelja. Sertifikat po završetku.

Advance online uživo kurs

Trajanje 6 nedelja. Sertifikat po završetku.

Bilo da ste početnik ili već iskusni korisnik Adobe programa poput Photoshop-a, Illustrator-a, Lightroom-a ili XD-a, naši šestonedeljni online kursevi preko YouTube-a su pravi izbor za vas. Pridružite se našem Basic kursu ako tek ulazite u svet digitalnog dizajna, ili usavršite već stečene veštine kroz naš Advance kurs. Na kraju svakog kursa, stičete sertifikat koji potvrđuje vaše znanje. Počnite danas sa DigitalDesign-om i otvorite vrata svoje digitalne budućnosti!

Upoznajmo se!

zašto baš digital design kursevi?

Podrška mentora i zatvorene grupe

Naš sistem podrške mentora i zatvorenih grupa garantuje individualnu pažnju i podršku za svakog učenika. Naši mentori daju uputstva, dok ekskluzivne grupe promovišu saradnju i deljenje ideja. Podrška je tu na svakom koraku vašeg obrazovnog putovanja.

Časovi se održavaju online uživo

Naše edukacije se izvode uživo putem YouTube-a, nudeći vam interaktivno učenje bez obzira na vašu lokaciju. Ukoliko propustite čas, nema razloga za brigu – sve lekcije su snimljene i dostupne za pregledanje, čak i po završetku kursa. Naš sistem je potpuno prilagođen vašim potrebama!

Life time pristup predavanjima

Online kursevi koje nudimo imaju posebnu prednost – trajni pristup svim lekcijama. Bez obzira na to kada ste završili kurs, materijali su vam uvek dostupni za ponovni pregled ili dublje proučavanje. Naučite sopstvenim tempom bez vremenskih ograničenja.

Sertifikat po završetku

Završetak naših kurseva donosi sertifikate – ne samo formalnost, već potvrdu vašeg truda i učenja. On validira veštinu u korišćenju Adobe programa poput Photoshopa i Illustratora. Ovo priznanje, dodato u CV, potvrđuje spremnost za primenu stečenih veština.

Korak po korak, od početka do profesionalca. Pridružite nam se.

Grafički dizajn Basic

Potpuno prilagođen kurs početnicima. Predznanje nije obavezno!

Grafički dizajn Advance

Kurs namenjen polaznicima koji imaju iskustva u radu sa Adobe programima.

Princip rada kurseva

Kako funkcionišu predavanja i komunikacija sa mentorom?

#tibiraš

Prijavi se za besplatan čas

Graphic design  Basic  kurs

Osnovni kurs Grafički dizajn 

Najbolje je krenuti od osnova

Zaronite u svet grafičkog dizajna sa našim pažljivo osmišljenim kursom od šest nedelja, koji uključuje preko 24 planiranih časova detaljnih uživo predavanja i bogatu biblioteku dodatnih video materijala.

Naš osnovni kurs Grafičkog dizajna posebno je prilagođen onima koji još nisu istraživali inovativne programe Adobe Clouda. Ovaj intenzivni kurs obuhvata tri moćna Adobe alata: Illustrator, Photoshop i Lightroom CC.

Opremićemo vas veštinama za savladavanje ova tri alata. Steći ćete sveobuhvatno razumijevanje njihovih interfejsa, uroniti u kreativni proces dizajniranja logotipa i postera, postati vešti u pripremi vizit karti i za štampu. Naučićete kako da uređujete fotografije za društvene mreže, kreirate postove za vođenje društvenih profila, kao i tehnike rada u Adobe Photoshopu i profesionalno uređivanje fotografija u Adobe Lightroom-u.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno, u popodnevnim ili večernjim satima preko YouTube-a, a traju 90 minuta. Svaki čas se održava uživo i snima, omogućavajući vam da sve časove možete pogledati kasnije, čak i ako propustite čas. Takođe, svim predavanjima možete pristupiti neograničeno, čak i nakon završetka kursa. Po završetku kursa, šaljemo sertifikat na vašu kućnu adresu.

#tibiraš

Prijavi se za besplatan čas

Graphic design  Advance kurs

advance kurs Grafički dizajn 

Napredni nivo

Predstavljamo napredni šestonedeljni online kurs grafičkog dizajna. Sa preko 24 sata živopisnog i inspirativnog video materijala, ovaj kurs je dizajniran da od vašeg predznanja stvori stručnost.

Advance kurs je prilagođen profesionalcima raznih domena, poput marketinga, fotografije, dizajna, kozmetike, tetovaže, web dizajna i svim kreativcima koji žele da prošire svoja znanja i veštine rada sa Adobe programima.

Ovaj kurs uključuje detaljno upoznavanje sa programima Illustrator, Photoshop, Lightroom i Adobe Xd, gde ćete naučiti sve od psihologije boja, tipografije, kreiranja logotipa, do dizajna prototipa web sajta i IOS aplikacije.

U Photoshopu ćete ovladati tehnikama profesionalnog retuširanja, foto editinga i restauracije fotografija, uz bonus pakete poput Adobe Photoshop brushes, OVERLAYS i TEXTURE. U Lightroomu, pak, usavršićete veštine retuširanja uz dodatak Bonus Mega pack Pressets-a.

A to nije sve! Saznajte tajne UI dizajna upoznajući se sa Adobe Xd-om i naučite kako da kreirate prototip aplikacije za IOS, Android i web design.

Na kraju ovog digitalnog puta čeka vas sertifikat o završenom kursu, koji će vam biti isporučen na kućnu adresu. Ne propustite ovu priliku da proširite svoje horizonte u digitalnom dizajnu! Pridružite se našem naprednom kursu danas!

#tibiraš

Prijavi se za besplatan čas

Moravske divizije 41 18000 Niš

Info-Kontakt

+381 63 44 00 72
+381 63 65 41 93
+381 69 65 41 93
+387 65 53 22 96

milan@digitaldesign.rs
office@digitaldesign.rs
jelena@digitaldesign.rs
jovana@digitaldesign.rs

Budimo u kontaktu